Prijavni formular za trening o komunikacijama

Savladaj veštine komunikacije i predstavi se u najboljem svetlu! Na dvodnevnom treningu o komunikacijama, imaćeš priliku da slušaš i učiš o osnovama komunikacije, najboljim pristupima i vrstama komunikacije. Takođe, moraš paziti kako se predstavljaš na internetu! Govorićemo i o bezbednosti na internetu i vođenju naloga na društvenim mrežama.

Ukoliko imaš između 16 i 25 godina, živiš u Vranju, Lebanu, Bujanovcu ili Preševu, prijavi se za trening koji će se održati 28. i 29. maja u Nišu.

Selekcija učesnika se vrši na osnovu prijava i motivacije za trening.

Svim odabranim učesnicima biće refundirani troškovi prevoza i smeštaja.

Rok za prijavu je 24. maj do 23.59h.

Podaci o učesniku

 

 

Politika privatnosti

Obaveštenje o obradi ličnih podataka // Notice Regarding Processing Personal Data

Lične podatke koje unosite u ovoj formular obrađuje Resursni centar, sa adresom Kneza Miloša 4, Beograd, a za potrebe evidentiranja učesnika i efikasnije organizacije događaja za koji se prijavljujete. Prikupljeni lični podaci neće se koristiti u druge svrhe sem u svrhu za koju su prikupljeni.
The personal information collected by filling out this form is processed by Resource Center, located at 4th Kneza Miloša, for the purpose of registering attendees and more effective organization of the Event. Any personal information collected will not be used for any purpose other than the purpose for which it was collected.

U svakom slučaju imate pravo da zahtevate da Resurs centar obustavi obradu Vaših ličnih podataka, u kom slučaju nas možete kontaktirati putem elektronske pošte civin@gradjanske.org ili na 381 (0)11 3284 188.
In any case, you have the right to request that Resource Center suspend the processing of your personal data, in which case you can contact us by email civin@gradjanske.org i ili na 381 (0)11 3284 188