Radionica - Kako da ne puknemo

Nije novost da je situacija sa COVID-om bacila dodatni fokus na očuvanje mentalnog zdravlja. Posledice COVID-a na naše mentalno zdravlje su vidljive i na globalnom nivou, a naročito su prisutne u društvu poput našeg i u sektoru i pod uslovima u kojima mi radimo i živimo.
 
Postoje udruženja koja se već uveliko bave prevencijom posledica na mentalno zdravlje. To su naše kolege/inice koje se ovim temama bave godinama unazad. Upravo će jedno od tih udruženja iz Mreže za mentalno zdravlje ”NaUm”, održati radionicu "Kako da ne puknemo?", namenjenu aktivistima i aktivistkinja.  
 
Radionica će se održati na otvorenom u nedelju, 5. juna, na Revi u okviru festivala "KRNJ ART". Ovogodišnji festival skreće pažnju na važnost brige o mentalnom zdravlju aktivista i aktivistkinja. Celokupan Program festivala možete pogledati u mejlu.
 

Radionica će trajati od sat do sat i po, od 16 do 17.30 h. 

 
Ukoliko ste zainteresovani za učešće na radionici molim vas da popunite ovaj formular.
Podaci za prijavu

 

 

Politika privatnosti

Obaveštenje o obradi ličnih podataka // Notice Regarding Processing Personal Data

Lične podatke koje unosite u ovoj formular obrađuje Resursni centar, sa adresom Kneza Miloša 4, Beograd, a za potrebe evidentiranja učesnika i efikasnije organizacije događaja za koji se prijavljujete. Prikupljeni lični podaci neće se koristiti u druge svrhe sem u svrhu za koju su prikupljeni.
The personal information collected by filling out this form is processed by Resource Center, located at 4th Kneza Miloša, for the purpose of registering attendees and more effective organization of the Event. Any personal information collected will not be used for any purpose other than the purpose for which it was collected.

U svakom slučaju imate pravo da zahtevate da Resurs centar obustavi obradu Vaših ličnih podataka, u kom slučaju nas možete kontaktirati putem elektronske pošte civin@gradjanske.org ili na 381 (0)11 3284 188.
In any case, you have the right to request that Resource Center suspend the processing of your personal data, in which case you can contact us by email civin@gradjanske.org i ili na 381 (0)11 3284 188