MOVIE TIME! #OneWorldInSchool

Živiš u Bujanovcu, Vranju, Lebanu ili Preševu?

Voliš da gledaš filmove?

Zanimaju te aktuelne društvene teme?

Voliš da se družiš, diskutuješ i razmenjuješ mišljenja?

Ukoliko je tvoj odgovor da, ovo je prava stvar za tebe! Pozivamo te da se prijaviš na radionicu u okviru koje ćemo gledati dokumentarne filmove, razmenjivati utiske, slušati jedni druge i naučiti nešto novo.

Gledanjem filmova učestvujemo u prenošenju priča i doživljaja drugih ljudi. Na taj način produbljujemo sopstvena shvatanja i razumevanja, razvijamo empatiju, sposobnost slušanja i volju za promenom.

Biće održane ukupno 4 radionice. Ukoliko si iz Bujanovca – vidimo se u ponedeljak 2. avgusta. Ukoliko si iz Vranja, družićemo se u utorak 3. avgusta.  U Preševu smo u sredu 4. avgusta, a ukoliko si iz Lebana vidimo se u četvrtak 5. avgusta.

Prijave su otvorene do 2. avgusta.

Podaci za prijavu

 

 

Politika privatnosti

Obaveštenje o obradi ličnih podataka // Notice Regarding Processing Personal Data

Lične podatke koje unosite u ovoj formular obrađuje Resursni centar, sa adresom Kneza Miloša 4, Beograd, a za potrebe evidentiranja učesnika i efikasnije organizacije događaja za koji se prijavljujete. Prikupljeni lični podaci neće se koristiti u druge svrhe sem u svrhu za koju su prikupljeni.
The personal information collected by filling out this form is processed by Resource Center, located at 4th Kneza Miloša, for the purpose of registering attendees and more effective organization of the Event. Any personal information collected will not be used for any purpose other than the purpose for which it was collected.

U svakom slučaju imate pravo da zahtevate da Resurs centar obustavi obradu Vaših ličnih podataka, u kom slučaju nas možete kontaktirati putem elektronske pošte civin@gradjanske.org ili na 381 (0)11 3284 188.
In any case, you have the right to request that Resource Center suspend the processing of your personal data, in which case you can contact us by email civin@gradjanske.org i ili na 381 (0)11 3284 188