MOVIE TIME! #OneWorldInSchool

A jetoni në Bujanoc, Vranjë, Leban apo Preshevë?

A ju pëlqen të shikoni filma?

A jeni të interesuar për çështjet aktuale shoqërore?

A ju pëlqen të shoqëroheni, diskutoni dhe shkëmbeni mendime?

Nëse përgjigjja juaj është po, atëherë kjo është gjëja e duhur për ju! Ju ftojmë të merrni pjesë në një punëtori ku do të shikojmë dokumentarë, do të shkëmbejmë mendime dhe do të mësojmë diçka të re.

Duke shikuar filma, ne marrim pjesë në ndarjen e përvojave dhe historive të njerëzve të tjerë. Në atë mënyrë, ne thellojmë përceptimet tona, ne zhvillojmë ndjeshmërinë, aftësinë për të dëgjuar dhe vullnetin për të ndryshuar. Gjithsej do të mbahen 4 punëtori. Nëse jeni nga Bujanoci - shihemi të hënën, më 2 gusht. Nëse jeni nga Vranja, atëherë të Martën, 3 Gusht. Në Preshevë jemi të Mërkurën, 4 Gusht, dhe në Leban, të Enjten, 5 Gusht.

Informacioni i kerkuar

 

 

Politika privatnosti

Obaveštenje o obradi ličnih podataka // Notice Regarding Processing Personal Data

Lične podatke koje unosite u ovoj formular obrađuje Resursni centar, sa adresom Kneza Miloša 4, Beograd, a za potrebe evidentiranja učesnika i efikasnije organizacije događaja za koji se prijavljujete. Prikupljeni lični podaci neće se koristiti u druge svrhe sem u svrhu za koju su prikupljeni.
The personal information collected by filling out this form is processed by Resource Center, located at 4th Kneza Miloša, for the purpose of registering attendees and more effective organization of the Event. Any personal information collected will not be used for any purpose other than the purpose for which it was collected.

U svakom slučaju imate pravo da zahtevate da Resurs centar obustavi obradu Vaših ličnih podataka, u kom slučaju nas možete kontaktirati putem elektronske pošte civin@gradjanske.org ili na 381 (0)11 3284 188.
In any case, you have the right to request that Resource Center suspend the processing of your personal data, in which case you can contact us by email civin@gradjanske.org i ili na 381 (0)11 3284 188